missie@sfc 15-16-17 november

Website Beheren

missie@sfc 15-16-17 november

Over enkele weken is het weer zover, missie@sfc (15-16-17  november). Dit jaar hebben wij voor het kapstokproject VZW Rondpunt gekozen, zij zorgen voor opvang van alle (in)direct betrokkenen bij een verkeersongeval en zetten in op sensibisering voor een veiliger verkeer. De vzw gaat het geld gebruiken voor hun project FIVE2NINE, waarbij ze buddy's zoeken om jong volwassenen met een NAH (niet-aangeboren hersenletsel na ongeval) uit hun sociaal isolement te halen en terug te integreren in de maatschappij, sportclub ed.

Ook wij als school zetten sterk in op 'veilig in het verkeer'. 

Verder willen wij ook ons steentje bijdragen aan de getroffen families van de brand in Beringen. Wij organiseren op zondag 17 november een urban trail in en rond de gebouwen van onze school maar we gaan ook door de Muze en de luchtfabriek. De opbrengst van deze loop (afstand kan ook gewandeld worden) gaat integraal naar de families. De traditionele quiz op vrijdag waarbij nu al kan ingeschreven worden via tom.broux@sfc.be is er ook weer. De eetdag en op zaterdag een inspiratiedag van TAU en 's avonds onze XL NIght voor oud-leerlingen.

Kaarten voor de eetdag zijn te verkrijgen via leerlingen, personeel en aan het onthaal.

Het volledige programma:

Tags:
Goede doelen

Gerelateerd

Schrijf-ze-vrij-dag

Op vrijdag, 7 februari, namen leerlingen van de tweede en derde graad tijdens de middagspeeltijd...Lees meer


missie@sfc 15-16-17 november

Over enkele weken is het weer zover, missie@sfc (15-16-17 ...Lees meer


FairTradelunch

Voor de tweede maal dit schooljaar organiseerde de werkgroep Oxfam van de leerlingenraad derde...Lees meer


Archief

Open schooldag 1ste jaar

Open schooldag: kom langs wanneer het je zelf past!

Dag toekomstige leerling en ouder

Heel fijn dat jij geïnteresseerd bent in ons college. Graag geven we je meer info over ons studieaanbod en dagelijkse werking. Kijk daarom gerust eens even rond op deze pagina.

Tot in september!

Directie en leerkrachten SFCLees meer


Onze richting veiligheid

Een enthousiast team van leerkrachten staat klaar om jullie volgend schooljaar te begeleiden in de richtingen 'Integrale veiligheid' en 'Veiligheidsberoepen'. In afwachting van de start van de aanmeldprocedure (vanaf 18 mei) geven we je al een digitaal inkijkje in onze unieke richtingen.Lees meer


DANKJEWEL

Voor jullie, oud-leerlingen, een welgemeende 'dankjewel'!

Zichzelf wegcijferend, een warm...Lees meer